Ena Drift og Renhold A/S er en profesjonell leverandør av renholdstjenester. Vårt hovedkontor ligger i Skien og vi utfører oppdrag i Telemark, Vestfold og Oslo.

Vi leverer tilpassede renholdsløsninger til deres behov, enten det er renhold av barnehager, skoler, kontorer, butikklokaler, kjøpesenter, borettslag, vindusvask, private hjem eller andre tjenester du måtte ønske. Vi retter oss etter ditt behov og finner i samarbeid med deg en god løsning på ønsket tjeneste.

Vi vektlegger kvalitet, miljø og sikkerhet. Et rent arbeidssted øker trivselen blant dine medarbeidere og reduserer faren for dårlig innemiljø, sykdom og skader med påfølgende fravær. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig samtale.

 

Ena drift og Renhold AS ble startet som en familiebedrift i 2013. Siden den gang har vi hatt en sunn og riktig vekst, og har hele tiden sørget for at ikke utvidelsen og veksten skal komme på bekomstning av leveranse og kvalitet. Vi har en overordnet visjon som sier «Vi tilbyr det lille ekstra». Dette er en filosofi som kommer alle våre kunder til gode. Det går ikke bare på å levere som forventet, men gjerne litt mer enn det også. I tillegg ser vi på jobben vi gjør som meget viktig, og ser på oss selv som en løsningsorientert rådgiver for våre kunder og samarbeidspartnere. Vi har en intern policy hos oss som sier at dersom vi ikke er 100% sikre på at vi kan løse et oppdrag helt perfekt, så tar vi ikke jobben. Dette er også et av våre kjennetegn!