Flyttevask

En flyttevask utført av ENA Renhold garanterer deg en jobb utført med kvalitetssikring, der du kan være helt trygg på at den nye eieren ikke vil klage. Vi har lang erfaring innen flyttevask, selvsagt stiller vi fornøydgaranti. Trygg overlevering av en ren, pen og luktfri bolig. Følg denne lenken dersom du ønsker å lese mer om våre flyttevask

Byggvask

Skal du pusse opp? Halve jobben er vaske og klargjøre et objekt etter oppussing. Vi har lang erfaring og er i dag foretrukket renholdspartner for flere store entrepenør-selskap. Ta kontakt slik at vi sammen finner den beste løsningen for å sørge for at din bolig, eller ditt kontor er klar til bruk dagen etter oppussing. Byggvask er en prosess som krever riktig utstyr og kunnskap, for å få maks ut av nyoppførte objekter. 

Privat Renhold/Ukentilig renhold
Privat renhold til avtalt tid og riktig pris. I ENA Renhold ­jobber vi når det passer deg, enten det er sent på kveld, natt eller tidlig morgen. Etter befaring gir vi deg et tilbud som er skreddersydd deg og dine behov. Vi har lang erfaring og gode referanser.
Daglig renhold
Daglig renhold fører til bedre helse på arbeidsplassen og kan forebygge sykdom. I tillegg fører daglig renhold til større trivsel og bedre arbeidsmiljø for de ansatte. Med gode internrutiner, førsteklasses produkter, fokus på kompetanse og punktlighet ønsker vi å bidra til et hyggeligere miljø på din arbeidsplass.
Vaktmestertjenester

Trenger ditt borettslag eller sameie vaktmestertjeneste? Ena Drift og Renhold har lang erfaring med vedlikehold av både små og store borettslag/gårder/sameie.

Flyttebyrå

Flytteprosessen er ofte noe man grugleder seg til. Ena Drift og Renhold har samarbeidsavtale med en av landes fremste aktør innen flytting. Sammen med Majoren Flyttebyrå gir vi deg en totalløsning som får flyttingen til å gå som en drøm. 

Klikk her for et skreddersydd tilbud på flytting